Mentari 3G

Yup, I’m writing this using Mentari 3G service connected to my beloved Sony Ericsson M600i. But I doubt it’s truly a 3G because it’s too slow. I think because my signal here is so weak for 3G reception. It’s a good alternative for Internet connection here on Surabaya.

Iklan

2 thoughts on “Mentari 3G

  1. M600i bisa recognize handwite, apa waktu chatting pake prog symbian bisa hanwrittingan ?
    kenapa gak beli nokia 6120 aja? hsdpa tuh

    Balas
  2. bisa dong 🙂 text inputnya ada 3 macem : keyboard, virtual keyboard dan hand writing recognizer.
    6210 khan barusan aja, aku udah pake m600 sudah 1 1/2 tahun 🙂
    tp emang nokia 6210 keren kok, aku rekomendasikan buat temen2x yang nyari hp budget 2 jtan.

    Balas

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s